A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula
 

Diensten

De specialist vastgoed in Portugal

Olisilva Invest is een vastgoedonderneming gevestigd in de omgeving van Santarém, Portugal en bestaat uit medewerkers die vertrouwd zijn met België en Portugal. Dit geeft ons een unieke plaats in de vastgoedmarkt, u kunt bij ons terecht alsof het in België was. Ons team zoekt ter plaatse, samen met u, naar de beste oplossingen. Uw casa of traditionele quinta aankopen via Olisilva Invest doet u in vertrouwen en zorgt voor gemoedsrust.

Advies aankoop vastgoed

Selectie van vastgoed in en rondom Santarém, Portugal. We luisteren naar uw wensen en verwachtingen en zoeken samen met u naar een geschikt pand, van woonhuis tot traditionele quinta, zoals u het wilt.

Op maat gemaakte beheerpakketten

Wij nemen u alle zorgen uit handen. Onze formules op maat verzekeren een vlotte afhandeling van de papierwinkel en het opstellen van de contracten zowel juridisch als administratief. Ook voorzien we een onderhoudscontract op maat, dan bent u altijd gerust, uw eigendom is altijd in orde en netjes onderhouden.

Geïnteresseerd? Wij staan voor u klaar. Wij werken met een stapsgewijze aanpak, van eerste gesprek tot plaatsbezoek, de afhandeling van de papierwinkel en het onderhoud van het pand.

Contacteer ons